Home by Piirto | JOULU

perjantai 30. marraskuuta 2018




Kyllä vain, täällä se minä olen! Hyvin, hyvin pitkästä aikaa. Osa teistä muistanee minut Designed by Sm blogin ajoilta, joka jäi pitkälle tauolle jo kauanaikaa sitten. Oma yritys ja sen kehittäminen meni edelle eikä panoksia riittänyt enää sille saralle.

Paljon onkin tänä aikana tapahtunut, tuskinpa muistan itsekään, missä oltiin blogini viimeisten kirjoitusten aikana menossa, mutta muutoksia on tapahtunut joka suunnalla sen jälkeen. Nyt isoimmat asiat alkavat olla jo omilla uomillaan, moni asia tullut päätökseen ja monta uuttakin ovea on tullut avattua eikä riskinotoltakaan olla täällä vältytty! Joka tapauksessa elämän kurvit ovat sillä lailla jo helposti ennakoitavissa, että aikaa olisi vihdoin myös tähän: kuulumisiin, omaan blogiin.







Tunnetusti tämä loppuvuosi on sellaista tilinteon hetkeä, jolloin käydään läpi vuoden asioita ja tapahtumia: missä meni metsään, mikä onnistui ja mitä voisi omassa elämässää sekä teoissaan parantaa - vai tarvitseeko mitään. Tämä hetki tuntui juuri sopivalle ajankohdalle myös uuden blogin perustamiselle. Voin hetken ennen vuoden vaihtumista muistella menneitä, palautella mieleen niitä tärkeitä hetkiä ja merkkipaaluja, joiden ansiosta ollaan tässä ja nyt: onnellisena, elämäniloisena ja katse tulevaisuuteen suunnattuna!

Entäpä sinä? Mitä sinulle kuuluu? Olisi ihana kuulla myös sinusta :)

Sirpa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019