PIENI MUUTOS | ENNEN JA JÄLKEEN - KUVAT

lauantai 19. lokakuuta 2019
Välillä pienillä muutoksilla on iso merkitys! Muutosten ei tarvitse olla mittavia rakennusprojekteja tai suuria sisustussuunnitelmia, vaan ihan jo pienillä jutuilla saa isoja muutoksia aikaiseksi. Tämän kun vaan muistaisi joka kerta, kun vertailee omaa kotiaan johonkin toiseen "parempaan ja ah niin paljon kauniimpaan". Ennen suuria muutoksia kannattaakin miettiä, mikä se oikeastaan on se asia, mikä ärsyttää kodissa ja miten sen voisi parantaa? Itseäni alkoi talvella inhottamaan jotenkin olohuoneen tunkkaisuus/kuluneisuus. Suunnittelin jo seinien tapetointia tai maalausta, mutta selvisin kuitenkin aika lailla vähemällä :)


IKEA IVAR KAAPPI


Olohuoneessa on kaksi kappaletta Ikean Ivar - kaappeja, jotka ovat olleet alkuperäisellä pinnallaan ilman mitään pintäkäsittelyä. Nämä kaapit ovat kuitenkin kerenneet kellastumaan hyvin nopeasti ja tuo kellertävä mänty alkoikin näyttämään jo aika elähtäneeltä! Huomasin myös, että melkeinpä mikä tahansta sävy muualla sisustuksessa alkoi vaikuttamaan vähän tunkkaiselta myös männyn rinnalla. Ennenkuin aloin sutimaan maalia seiniin, päätin maalata nuo kaapit ja katsoa tilannetta uudelleen sen jälkeen. 


Kaappien väriksi valikoitui Tikkurilan Galleria F313, ei liian kirkas valkea vaan sellainen kevyesti lämmin. Pelkästään jo kaappien maalaus raikasti tilan kerrasta ja enää nuo oikeasti tosi kepeät ja sirot Ivarit eivät enää näyttäneet niin massiivisilta ja isoilta. Tähän vähän jo haaveilin kolmatta Ivaria perään, mutta ei taida ihan mahtua ellei tee pieniä muutoksia olohuoneessa :) En olekaan muuten 3-4 vuoteen täällä tainnut järjestystä muuttaa! Jokohan olisi aika? 

Kivaa viikonloppua sinne!

Sirpa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019