SYKSYN VÄRIT | PUUTARHA KATTAUS

torstai 17. lokakuuta 2019
Täällä vietettiin niin jo sateisia ja koleita syyspäiviä viikonloppuna, että tosissaan jo tuntui talven kutina varpaissa! Sataa tihuutti ja taivas oli harmaa, aamuisin nurmikko ritisi jo jalkojen alla ja ikkunat oli kuurassa. Lämpömittari ei montaakaan plus astetta enää näyttänyt ja pieni viima hytisytti jo sen verran, että paksulle takille oli jo käyttöä. Nämä päivät alkoivat tuntumaan viimeisiltä hetkiltä nauttia jo kevyesti lakastuneesta ja ruskettuneesta puutarhasta ennen talvea!SYKSYINEN PUUTARHA KATTAUS

Vaikka keli olikin harmaa ja sateinen, oli se todella kaunis! Luonnon punaiset ja keltaiset värit sekoitettuna lakastuneeseen ruskeaan, teki puutarhasta hieman melankolisen, mutta romanttisen rosoisen. Joten pakkasin eväskoriin kaiken tarvittavan ja katoin pöydän ulos pergolaan. Puiden tippuneet lehdet sai jäädä koristamaan pöytää niille sijoilleen ja keräsin vielä takapihalta kimpun kuivuneita oksia sekä heiniä kuivakukkien kanssa samaan nippuun. Ja tokihan kattaus tarvitsi vähän kynttilöitäkin :)

SYKSYN VÄRIKARTTA

Tällä hetkellä itseäni inspiroi aivan valtaisasti syksyn toisaalta huimat ja räiskyvät värit, mutta samalla siellä taustalla vaikuttavat tummat, harmaat ja lakastuneet värisävyt. Kattaessani pöydälle teetä ja juustoja, kokosin kuin huomaamattani eteeni syksyisen värikartan: punaisena hehkuvaa viikunaa, oranssia, keltaista ja rosoista ruskeaa. Koska itselleen ei minkä mahda, oli pakko kipaista sisältä vielä nopeasti tekaistu paikkakortti vanhasta kirjan lehdestä.

Joskus vaan on ihana päästää luovuus valloilleen ja tehdä hetkestä vähän spesiaalimpi. Olisin varmasti nauttinut juustoistani sekä kahvista ja teekupposesta ihan vallan hyvin ilman sen suurempia kattauksiakaan, mutta hei, välillä saa vähän panostaa tähän arjen keskelle :)

Millainen sinun syksyn värikarttasi olisi? Vieläkö nautit hetkistä pihalla vai joko olet pakannut puutarhan talteen talven tieltä?

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019