KAAMOSKESYTYS | TUNNELMAVALOJA KOTIIN

perjantai 11. lokakuuta 2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Clas Ohlson

Rakastan syksyä ja hämäriä iltoja! Ne on ihan lemppareitani jo ehkä siksi, ettei kirkas auringonpaiste pääse näyttämään jokaista tahmatassun näpin jäkeä ikkunassa tai villakoiria pitkin pintoja ;) Noh, sitäkin enemän rakastan tuota tunnelmaa, jonka pimeät illat tuovat: lämpöä ja räiskyvänruskan jälkeen häämöttäää karua maisemaa. On ihanaa sytyttää kynttilät ja sytytellä tunnelmavalot palamaan iltaisin. Niitä yleensä ripustelenkin syksyn tullen esille :)


SISUSTUSVALOT OLOHUONEESSA

Nämä valot ovat Clas Ohlsonilta ja ne antavat kivan lämpimän valon. Johto on rouheaa juuttia ja ulkonäkö muutenkin kivasti boheemi! Olen näitä jo kokeillut monessa kohtaa ja niillä saakin nopeasti tuotua pientä tunnelmavalaistusta eri kohtiin kotia. Pääasiassa nämä ovat roikkuneet sohvan yläpuolella taulujen päällä, mutta olen kokeillut niitä muuallakin.

Maljakota ja lasiastiat sopivat valojen kanssa kauniisti ja niillä saa vähän erilaisen tunnelman luotua, kuin roikkuvilla valoilla. Joskus vuosia sitten tein valaisimmen olohuoneeseen maalatuista puunoksista ja siihen olin ripustanut roikkumaan ketjuvalot ja muistaakseni pieniä kirkkaita helmiä. Tällä kertaa ei ollut tarvetta varsinaiselle kattovalaisimelle, mutta oksan ympärille kieputettuna tai ihan vaan rennosti roikkumaan laitettuna, saa kivan yksityiskohdan huoneeseen! Tämä käppyräoksa oli mielestäi kaunis muodoltaan, joten laitoin valot vain yhdessä nipussa oksaan roikkumaan.


Joko teillä on tunnelmavalot käytössä vai luotko jollain muulla tapaa tulevan kaamoksen keskelle tunnelmaa? Luulen, että marraskuun aikana meillä ainakin lisääntyy kynttilät! Muutahan sitä ei oikein iltaisin sitten tarvitsekaan :)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019