Saahan pipareita jo paistaa, saahan?

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

 
JOULUPIPAREITA PAISTAMASSA


Kyllä. Luit oikein! Lapset ovat kärttäneet jo viikko tolkulla, josko olisi mahdollista mitenkään jo paistaa pipareita. Eihän siinä muu auttanut, kuin hipsiä kauppaan ja etsiä taikina lpakastealtaasta - kokonaiset kaksi vaihtoehtoa olikin, ei taida olla alkusyksy ihan potentiaalista piparinpaistoaikaa olla :)
STRÖSSELIT LOPPU!


No tietenkin. Melkoisen päänvaivan meinasin saada koristelusta, sillä tottahan ne piparit pitää koristellakin! Sehän se on se tärkein asia, ei paistaminen, ei leipominen eikä ehkä niin syöminenkään, mutta se koristelu. Jonkin sokerikuorrutteen jämän löysin kaapista ja sillä onneksi päästiin jo pitkälle, mutta o ou, strösselit oli loppu. Näppäränä ja innovatiivisena äitinä keksin korvata nämä sokerihiput kookoshiutaleilla sekä unikon siemenillä - melkein kelpasi. Loppua kohden kelpasikin sitten jo vallan mainiosti, joten ihan jo näin vinkkinä kaikille:


Strösselin voi korvata unikon siemenillä!


Vaikka jouluun on vielä pitkä aika, nini on tämä kesäkin tuntunut loputtoman pitkälle - siis ihan hurjan pitkälle. Kesä on ollut sekä kiireinen, että ihanasti perhepainotteinen ja kyllä on puuhaa ja tekemistä ollut. Oma someahdistuskin laantui hiukan kesän aikana pitäessäni paussia ja hylätessäni kokonaan ison Instagram tilini: en kertakaikkiaan saanut siitä enää muuta irti, kuin ahdistusta, joten päätin sen poistaa nyt lopullisesti. Erittäin hyvä päätös ja helpottava. Nyt menen kevyemmällä otteella omalla pienellä tililläni, jota saa halutessaan tulla seuraamaan, mikäli minibloggaus täällä blogin ulkopuolella kiinnostaa:

@piirto_lifestyle  


Mutta hei, mites on, joko siellä maistuisi joulupiparit? :)

2 kommenttia:

 1. Niin se joulu lähestyy ❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja aina se yllättää, vaikka kuinka luulisi olevan ajoissa liikenteessä :D Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019