MITÄ KUULUI KESÄÄN? | TERVETULOA SYKSY!

lauantai 28. syyskuuta 2019
Hei hei  kesä ja tervetuloa syksy sekä talvi!

Kesä on mennyt ihan hirveän nopeasti, itseasiassa niin on mennyt alkusyksykin. En ihan kaikkea edes viitsi tänne kirjoitella, mitä kaikkea kesän aikana on tapahtunut, mutta pääpiirteittäin niitä ihania hetkiä :)


Päälimäinen tunne kesästä on ollut rento, leppoisa ja lämmin. Toki tressikäyriltä ei olla vältytty ja työrintamalla on ollut hirveää hässäkkää, mutta kaiken kaikkiaan kesästä jäi ihana tunne jäljelle.

Meidän ehkä ne eniten mieleen jäänet hetket ovat:


  • reissut mökille
  • Kuopion yönyli reissu lasten kanssa ( tässä pieniä muuttuvia tekijöitä tosin )
  • jäätelöt Kaivoskalla
  • piknik rannalle erittäin lämpimänä kesäiltana
  • HopLop
  • saarireissu

Ne pienet muuttuvat tekijät kesällä olikin melko yllättävät, sillä olimme miehen kanssa suunnitelleet yhteistä kesälomaa kotona lasten kanssa pitkin kevättä ja saatiin aikataulutettua se kalenteriin. No, niinhän siinä sitten kävi, että mies ilmoittaa juuri ennen loman alkua, että hän oli katsonut lomavuorolistan väärin ja hän onkin sen viikon vielä töissä! Kyllä harmitti, mutta onnistuttiin vähän myöhemmin tekemään yhteinen telttaretki saareen.

Tämä mennyt kesä oli kaikin puolin huomattavasti rennonmpi, mitä viimekesä: silloin vietettiin suuri osa kesäsätä sairaalassa ja työt kasaantui, tressi ja ajanpuute sekä kaikki huoli yhdeksi suureksi vyyhdiksi, joka aiheuti jälkityötäkin aika lailla.

Siksipä tälle kesälle en tietoisestikaan ottanut esimerkiksi hääkuvauksia tai viikonlopputöitä ylipäätään hirveästi vaan sallin itselleni kevyemmän kesän. Eikä laisinkaan ollut huono päätös! Nautin, lepäsinkin jopa, tressasin puolet vähemän ( ok, edelleen ajankayttö ja aikataulutus vaatii rankkaa opettelua ) ja tuntui, että kesä tuli koettua ihan oikeasti.

Mutta nyt ollaan täysillä jo ottamassa syksyä vastaan! Aivan ihanaa ja hyggeilyn kulta-aikaa! Tuntuu, että saa ihan luvan kanssa vähän hidastaa tahtia ja vaikka olla vaan. Nauttia pimeistä illoista ja kodin lämmöstä.

Ja sitä paitsi: kohta on jo lokakuu. Melkein joulu jo ;)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019