NÄILLÄ EVÄILLÄ TAUKOA TYÖPÄIVIIN | VIAPLAY

torstai 14. marraskuuta 2019

POSTAUS ON TOTEUTETTU KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ VIAPLAYN JA INDIEPLACEN KANSSA.
Muistan lapsena, kun serkkumme tulivat käymään ja toivat tullessaan VHS - kasetille nauhoitettuja lastenohjelmia ja se oli aivan parasta! Me käänsimme nojatuolit täydelliseen asentoon kohti televisiota ja laitoimme kasetin pyörimään: aina vaan uusia ja uusia jaksoja eikä vaan malttanut lopettaa! Meillähän ei silloin näkynyt kuin kaksi kanavaa televisiosta ja serkuilla oli pääsy kanavataivaaseen kotonaan: kaikkien niiden lastenohjelmien pariin, joista me ei osattu edes haaveilla. Tästä syystä VHS nauhuri huuti tunti tolkulla koneessa ja äiti joutui melkeinpä kiskomaan johdon seinästä, jotta hetkeksi lopettaisimme. Nyt, vuosikymmeniä myöhemmin, ei tarvitse enää odottaa serkkujen tallenteita vaan omat lempparit voi katsoa ihan milloin vaan!


Teen toimistotyöt kotona ja tälläinen päivä vaatii sen tauon siihen väliin. Yleensä pidänkin yhden vähän pidemmän ja silloin nappaan Viaplayn lempparisarjat eteeni, joihin voi uppoutua ja nollata pään totaalisesti työstä!

Rakastan sarjoja! Kun löydän yhden hyvän, katson melkeinpä heti kaikki saatavilla olevat kaudet mahdollisimman nopeasti loppuun, koska ei vaan voi lopettaa! Omat suosikkisarjat sisältääkin paljon jännittäviä juonenkäänteitä sekä tapahtumia, ja riskossarjat ovatkin takuuvarmoja valintoja. Ja ne aina jää johonkin tosi jännään paikkaan ja ihan vähän on pakko vilkaista jo seuraavaa jaksoa ja seuraavaa ja ehkä vielä yksi - välillä ruokatauko tuppaa venymään, kun ei malttaisi lopettaa sarjaa kesken :) Siksi tykkäänkin pitää sen yhden pidemmän tauon työpäivän aikana.

Viaplay tarjoaa valtavan määrän sarjoja sekä elokuvia, joita kahlata läpi aina tarpeen tullen. Nykyään voisi kuvitella ettei nojatuolia enää siirretä parhaaseen katseluasemaan, vaan tarjonnan ollessa näin suurta ja aina saatavilla, sitä katsoo vaan pätkän ja jatkaa myöhemmin. Nythän on mahdollista tallentaa  sarjoja sekä elokuvia offlineen, eikä katsominen ole enää sidottu aikaan eikä paikkaan, mutta on se kuulkaas edelleen nojatuoliasennon mittainen juttu!

Yleensä en pidänkään montaa sarjaa päällekkäin roikkumassa, vaan katson sarjan pari kokonaan ja etsin sitten uutta. Nyt on tullutkin monta kivaa uutta sarjaa Viaplaylle, joista löysin heti katsottavaa: tällä hetkellä seurannassa on Criminal Minds sekä Grey's Anatomy, jolle en sarjan alkaessa syttynyt ollenkaan, mutta nyt tämä iski heti ensimmäisestä jaksosta :)

Seuraatko sinä jotain mielenkiintoista sarjaa ja oletko jo löytänyt omat suosikit Viaplayn uutuuksista? Listasin tähän marraskuun uutuudet ja pääset tsekkaamaan niitä tarkemmin täältä, Viaplayn sivuilta

VIAPLAY SYKSYN UUTUUDET:

The Black List
Criminal Minds
Riivattu
Grey's Anatomy
Face to Face
SEAL Team 
Food & Fire hosted by Niklas Ekstedt

Captain Marvel
The Grinch
The Girl in the Spider's Web
Dumbo


VIAPLAY VIIKONLOPPU

Joskus on pakko pätkäistä sarjamaratoni kesken työpäivän ja palata takaisin työpöydän äärelle. Arkiviikot meneekin hujauksessa eikä me oikein silloin keretä muuten mitään katsomaankaan, joten viikonloppuisin me pidetään vähintään yhtenä iltana leffailta. Lapset ainakin odottaa jo kovasti Dumboa, joka julkaistaan marraskuun aikana Viaplayssä. Itseasiassa odotan kyllä itsekin, lastenleffat ovat tosi kivoja!

Jos sinä tykkäät rennosta leffa- tai sarjamaratoniviikonlopusta, niin nyt on mahdollista voittaa 2kk ilmaistaViaplayn Sarjat & Leffat - paketin katseluaikaa! Kerroinkin, että itse tykkään tosi paljon varsinkin rikossarjoista ja monta lempparisarjaa löytyykin Viaplayn valikoimista.

Mitkä sarjat kiinnostaa sinua? Mitä sarjoja on pakko katsoa vielä yksi ja ei vaan malttaisi lopettaa? Jättämällä kommentin ja kertomalla oman lempi sarjasi, osallistut samalla Viaplayn Sarjat & Leffat - katselupaketin arvontaan :) Arvonta-aika on viikko tästä eteen päin ja arvonnan sääntöihin voit tutustua tästä


Sirpa

3 kommenttia:

  1. The Handmade's tale, Frasier, The good fight, Vikings, Gray's anatomy, Vampire diaries, vain muuteman mainitakseni :D

    VastaaPoista
  2. Grey´s Anatomiaa olen seurannut, nyt ei ole maksukanavaa käytössä.

    VastaaPoista
  3. Greyn Anatomia on lempparini:)

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019