JOULUKORTTI | DIY

sunnuntai 10. marraskuuta 2019
Hetken jo luulin, etten pääse tätä joulukortti-ideaa täällä edes esittelemäänkään, kun lumipeite valtasi jo koko maan! Mutta näin vain kävi ja lumi suli sateen tieltä. Joten nyt on ihan viime hetken mahdollisuudet napata tästä vinkki talteen ja tehdä joulukortit!
JOULUKORTTI DIY SYKSYN LEHDISTÄ

Tämä kortti ei paljon tarvikkeita tarvitse ja on tosi helppo tehdä. Näihin kortteihin tarvitset:

- kuivattuja sekä prässättyjä tammen lehtiä ( väärin päin näyttävät lumisille kuusille )
- kartonkisia korttipohjia
- liimaa
- tussin


Tammen lehdet on hyvä kuitavata sekä prässätä vaikka sanomalehden välissä suoriksi. Varmasti muutkin lehdet käy, mutta huomasin haravoidessa, että nämä lehdet näyttää ylösalaisin ihan lumen peittämille kuusille! Kuivuneet lehdet liimataan korttipohjaan ja alle voit kirjoittaa haluamasi joulutervehdyksen. Tammen lehdet ovat sen verran paksoja, ettei ne tarvitse enää esimerkiksi kontaktimuovia päälleen suojaamaan vaan nämä ( varsinkin suoraksi hyvin prässättynä ) kestävät varmasti käsittelyä. Kunhan on huolellinen liimauksessa ja liimaa joka kohdan hyvin.


Mitenhän lie käy tänä vuonna joulukorttien? Postin lakko tulee taatusti vaikuttamaan joulukorttien perille pääsyyn ajallaan ja niitä tipahtelee varmasti myös ensivuoden puolella postilaatikoihin! Tämä ei kylläkään olisi ensimmäinen kerta, sillä joitain vuosia sitten juuri kesän kynnyksellä saimme melkoisen yllätyksen postia hakiessamme:

laatikossa nimittäin oli kirje Joulupukilta, keskellä lämpimintä kevätpäivää! Siinä hän toivotteli lapselleni ihania luistelukelejä sekä kysyi, joko on hiitämässä käyty.

Kirjeen matka Korvatunturilta oli kestänyt kaiken kaikkiaan melkein puoli vuotta! Kyllä oli hymy herkässä talvisia terveisiä lukiessa!

Sirpa


2 kommenttia:

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019