HELPPO VAPPUHUISKA DIY

torstai 30. huhtikuuta 2020Niin se vaan vappukin tuli ja yllätti! Arki ja pyhät ovat iloisesti sekaisin, joten mitään suuren suurta valmistelua ei täällä olla vappua varten tehty - itseasiassa remontti on vienyt sellaisen määrän aikaa, ettei yksinkertaisesti ole kerennyt tähän edes valmistautumaan. Mutta onneksi munkit saa kaupasta ja vappuhuiskatkin voi askarrella yhdessä kotona :)HELPPO VAPPUHUISKA OHJE

Tämä ohje on varmasti jo monelle tuttu, mutta herätellääs tähä vähän eloon uudelleen :) Lasten kanssa askartelu on varmasti sitä antoisinta puuhaa kotona, siinä saa samalla lapset kivaa tekemistä yhdessä ja saadaan vappuhuumaa valloilleen! Tämä huiskat ovat tosi helppoja ja nämä onnistuu nuoremmiltakin lapsilta, jos vaan leikkaa hapsut valmiiksi:

Tervitset:

mehupillejä / grillitikkuja / mitä tahansa keppejä
silkkipaperista tai vaikka sanomalehdestä leikattuja suikaleita
teippiä
koristenauhaa

Paperista leikataan noin 1-1,5cm leveitä suikaleita ja teipataan pillin toiseen päähän tukevasti kiinni. Ympärille voi pyörittää koristenauhaa tai vaikka tarran, jos sellaisia sattuu kotoa löytymään. Sitten vaan huiskimaan ja juhlimaan vappua!  
Itse vappuaatto meneekin tässä kotosalla, ja taitaa olla niin, että tällä kertaa panostetaan enemänkin vappubunssiin, kun itse aattoon. Ohjelmassa ei ole mitään sen ihmeempää, jos keli sallii, ollaan pihalla ja pelataan pihapeleja ja syödään ulkona. Rento ja kiireetön päivä olisi varsin tervetullutta remppahärdellin jälkeen :)

Oikein ihanaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019