Onnellisuuden pienet etapit

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020
Viimeaikoina blogeissa ja sosiaalisessa mediassa on ollut paljon esillä pienet onnellisuuden hetket! Ja kyllä se tässä tilanteessa on ihan suotavaa listata näitä hetkiä itselleen ylös ja huomata, ettei maailmassa ihan kaikki ole vielä aivan kamalaa. Isot kuvat voivat olla aika synkkiäkin, mutta pilkkomalla sitä pienempiin osiin, huomaa miten paljon itseasiassa päiviin ja hetkiin mahtuu niitä ihania juttuja! Mikä tekee sinut onnelliseksi juuri nyt? Itse listasin tähän 10 mukavaa pientä juttua, jotka ovat tuoneet erityistä iloa viime aikoina :)

1. Aurinko

Auringonvalo on tässä hetkessä ollut jotain todella ihanaa, josta olen ollut viime aikoina todella onnellinen! Pitkä, syksyinen ja pimeä talvi jätti sellaisen valonkaipuun jälkeensä, että nämä tälläiset päivät ovat kyllä kultaa.

2. Ulkoilu

Oma piha, mökki sekä luonto lähellä. Täällä saa ulkoilla vielä onneksi turvallisesti ja vapaasti, eikä ole vaaraa törmätä toisiin ihmisiin kovinkaan helposti.

3. Kevät

En juurikaan perusta kesästä, mutta nyt olemattoman talven jälkeen on mieli alkanut jo odottamaan kevättä ja tulevaa kesää.  Varsinkin pihamaan "kivetys" tiilillä odottaa ja sitä olisikin tulossa ihan reilulla kädellä!4. Lapset

Ne samalla hermoja kiristävät, mutta ah niin ihanat pienet paviaanit, joiden jutut ovat kyllä niin riemastuttavia välillä että! Ei voi kun hymyillä noille ihmistaimille, jotka katselevat maailmaa vielä niin eritavalla!


5. Netflix

Kyllä. Tämä on ollut pelastus monessa hetkessä, kun kotona tarvitsee aikuinen hetken rauhaa keskittymiseen. Tosin nuorin yllätti yhtenä iltana ja kokosi palapeliä melkein 3 tuntia putkeen!

6. Oma piha

Täällä ei tarvitse olla neljän seinän sisällä vaan saadaan nauttia omasta pihasta, juosta ja leikkiä vapaasti! Enpä ole koskaan ollutkaan  näin onnellinen omasta pihasta, kuin nyt!
7. Sisko

Paras ystäväni, pikkusiskoni ja tuki sekä turva. Saa purkaa ajatuksiaan sekä heittäytyä ihan kaheliksi juttujen kanssa, sillä hän sen ymmärtää! Viimeaikoina siskon merkitys on kasvanut vielä entisestään, kun huoli maailman asioista on pinnalla.

8. Aamukahvi

Tämä. Tämä tekee onnelliseksi joka aamu, vaikka nykyään sitä rauhallista kahvihetkeä ei ole tarjolla juuri ollenkaan. Siltikin kuppi kädessä saa päivän käyntiin paljon mukavammin!

9. Hermot

Vaikka oma työtilanne on mikä on, eikä uskalla tässä kohtaa hirveästi ajatella tulevaa, on omat hermoni onneksi selviytymistilassa. Uskon, että tästäkin noustaan ja edessä ei ole ihan kaameat tilanteet. Edessä on laiha vuosi, mutta sitä seuraa hyvä, eikö?

10. Sauna

Sauna jos mikä on paras paikka rentoutua ja tyhjentää mieli kaikesta päivän kaaoksesta. Parasta on, kun saan jäädä hetkeksi yksin ja olla vaan, nauttia löylyistä ja maata hiljaa silmät kiinni.

BONUS:

Uusi uuni. Niin vain kävi, että vanha uuni sai purkutuomion ja uusi leivinuuni on nyt tuloillaan. Purkuhommia olikin ihan riittävästi muutamalle päivälle ja kuten jo tuolla ylempänä kerroinkin, on nämä tiilet menossa uusiokäyttöön puutarhan poluiksi ja penkkien rajaukseen. Tavallaan todella paljon harmittaa uunin kohtalo, mutta uusi uuni on turvallinen ja olenhan jo pidemmän aikaa haaveillut tiilien peittämästä pihamaasta, joten nythän sitä on tulossa :)
Mukavaa viikkoa sinne! :)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019