NURKKAUKSEN UUSI ILME | Rahka-rahi

perjantai 27. maaliskuuta 2020 Meillä kaikilla on varmasti kotona sellaisia nurkkia, jotka eivät vaan millään meinaa löytää A käyttötarkoitusta B sopivaa ja toimivaa sisustusta. Meillä on niitä muutamia täällä ja yksi sellainen on heti sisään tullessa eteisen ja keittiön välissä oleva välitila. Vasemmalla siis eteisen ovi ja oikealla keittiö. Tila on tavallaan vain läpikulkua eteisestä keittiöön ja olohuoneeseen, tarpeeksi tilaa siihen, mutta liian vähän tilaa oikeastaan mihinkään järkevään käyttöön eli toisin sanoen tuntuu hiukan hukkatilalle! Mutta pienellä tavaroiden pyärittelyllä taisin saada tähän ratkaisun!

Eteisen ja keittiön välillä oleva "käytävätila" ei ole riittävän iso esimerkiksi ruokapöydälle tai omaksi työpisteekseni. Toki tuohon mahtuisi pieni ja näppärä työpiste, mutta tällä hetkellä oma tarve on vähän isommalle pöydälle ja ehdottomasti poissa kulkuväyliltä.

Lapsille ajattelin ensialkuun tähän jotain leikkipaikkaa / pöytää piirtämiselle ja väritystehtäville, mutta jotenkin tuo oma sisustusminä toivoi kuitenkin tilasta sellaista mukavaa näkymää, joka aukeaa eteisestä sisälle astuttaessa. Työpäivän jälkeen tekee henkisesti enemän kuin hyvää nähdä kaikkea muuta, kuin lelukaaos heti ensimmäisenä - sanokaa, etten ole ainoa!

Ratkaisuna on toiminut tässä pitkään vanhan musta lipasto, mutta siihen alkoin kertyä kaikenlaista pientä tavaraa tason päälle ja loppujen lopuksi musta kookas lipasto tuntui liian hallitsevalle pienessä nurkassa. Kun toisesta paikkaa vapautui lipaston mentävä tila, siirtyi lipasto sinne ja tähän tilaan päätin tehdä kirjanlukunurkkauksen. Sitä en tiedä, luetaanko tässä ikinä varsinaisesti kirjaa, mutta tälläinen hiukan erillään oleva nurkkaus olohuoneesta on toivottavasti riittävän rauhallinen omaan pieneen hetkeen vaikka aamulla. Tai illalla, kun toiset katsovat telkkaria, ja joku toinen kaipaa hiukan etäisyyttä. Annon Rahka - rahi toimii kivasti nurkassa sekä istuimena ( on tosi jämäkkä! ) sekä pienenä laskutilana tarjottimelle. 

Makuuhuonekin alkaa olemaan valmis maalauksen osalta, joten pian pääsee laittamaan sitäkin tilaa jo valmiiksi :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019