LÖYDÄ KESÄN IHANIN MEKKO 2020 | KAISA TURTIAINEN DESIGN

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020Jos minun täytyisi kuvailla Kaisan mekkoja kolmella sanalla, ne olisivat leikkisä, värikäs ja iloinen. Tutustuin Kaisaan muutama vuosi sitten kuvausasioiden kautta: hänen villit visiot ja suunnitelmat kuvauksia varten iski lujaa ja lähdin innolla mukaan toteuttamaan näitä ideoita. Värejä, värejä ja värejä, iloisuutta sekä kukkia kuuluu jokaiseen kuvaushetkeen pienellä satumaisella lisällä. Olenkin saanut kuvata Kaisalle hänen upeita mekkoja jo useamman kerran ja nyt pääsettekin kukistamaan meidän kuvauspäivään muutaman viikon takaa :)
KAISA TURTIAINEN DESIGN JA KESÄN MEKOT

Täältä löydät mukavia luonnonmateriaaleista valmistettuja naisten ja lasten vaatteita, kodin tuotteita, asusteita ja kankaita. Kaisa Turtiaisen suunnittelemissa suloisissa kuoseissa on ihmeellistä iloa, hempeää hauskuutta ja vallattomia värejä. Kaikki tuotteet ommellaan rakkaudella Savonlinnassa.Kaisan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden ja voisin uskaltaa sanoa, että näiden vuosien aikana molemmilla on hioutunut tietynlainen luotto ja tyyli kuviin sekä kuvauksiin sieltä alkuaikojen ensimmäisistä hetkistä. Se, että pääasiassa kuvataan samojen tuttujen mallien kanssa ( kiitos tästä kuuluu ehdottomasti oman kylän supermallille! ), tuo tiettyä varmuutta tekemiseen ja tietää jo sanomattakin, mitä toinen haluaa. Olen kyllä saanut aika vapaat kädet kuvatessa ja olenkin uskomattoman kiitollinen siitä, että minuun luotetaan. Ja hei, Kaisa osaa antaa palautetta ja se palaute tulee aina niin ihanalla tunteella! Joka kerta jännitän lopputulosta, mutta kun muistaa ohjenuorat: iloa, hymyä ja riemua, ei voi mennä pahasti pieleen :)

Kaisan uusi mekkomallisto Illusia julkaistaan muuten tänään uudistuneessa verkkokaupassa ja pääset kurkistamaan näitä ihanuuksia täältä:
Meillä oli tosi mukava kuvauspäivä ja kuvattiin mekkojen lisäksi myös lastenvaatteita, joita niitäkin löytää verkkokaupasta.  Kuvaukset hoidetaan oikeastaan aina ihan itse asusteista ja meikeistä lähtien. Kukat sekä kukkapannat loihtii meidän kylän mahtava kukkakauppa SUOPURSU , josta saa kyllä melkeimpä mitä vaan, mitä keksii pyytää! Jos piipahdat kesällä Savonlinnassa niin käyhän moikkaamassa Kaisaa hänen työhuoneellaan Olavinlinnan kupeessa :)

Mukavaa sunnuntaita!

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019