TAIDETTA SEINÄLLE + ALEKOODI | Jenni Tuulia Art

perjantai 13. maaliskuuta 2020

*tuote saatu*

Hyvin harvoin tuntuu, että löytää jotain uutta ja ihanaa, raikasta ja näyttävää kotiin enää. Tai ylipäätään katsoo hurjan paljon kriittisemmin hankintoja. Mutta kun törmäsin Jennin maalauksiin Facebookissa, ihastuin niihin täysillä! Niin raikkaita ja kepeitä tauluja, joissa siveltimen vedot ovat pehmeitä ja lempeitä! 

Vaikka taidetta inspiroivat suuresti omat matkat ja suosikki paikat, toivon aina, että katsoja näkee maalauksessani jotain tuttua, kenties oman muistonsa jostakin paikasta.
Rakastan lisätä kauneutta maailmaan, ihmisten elämiin ja koteihin. Uskon, että kauneus on voimakas asia, joka voi muuttaa elämää parempaan suuntaan. Ja me kaikki ansaitsemme sen!

Tykästyin erityisesti Jennin tapaan maalata näkemänsä ja siihen värimaailmaan, jota hän käyttää. Maalausten maisemat ovatkin hänen reissuiltaan ja niissä toistuu meri monessa muodossa. Hänelle on tulossa useampikin näyttely nyt kesän aikana, joten jos piipahdat Orivedellä, Tampereella tai Helsingissä, käy ihmeessä tutustumassa tähän lahjakkuuteen :)


Itsellenni sain lahjaksi ( hei 39 vuotta jo mittarissa! ) tämän merimaiseman ja juhlien kunniaksi tekin saatte käyttöönne alekoodin, jolla saatte kaikista tuotteista -10% alennuksen :)

Alekoodi: PIIRTO10

Koodi on voimassa verkkokaupassa aina sunnuntaihin 19.3. 23.00 saakka ja Jennin sivuille pääset tutustumaan täältä:

Jenni Tuulia Art

Mukavaa viikonloppua sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019