KAAMEASTA RUMILUKSESTA KODIN SYDÄMEKSI!

maanantai 25. toukokuuta 2020
Tervehdys! Täällä ollaan puuhasteltu kotona yhtä ja toista kevään mittaan, ja meille on remonttien lisäksi tulossa jotain todella mahtavaa ja mielenkiintoista ulos :) Tästä kerron teille hiukan lisää myöhemmin, kunhan saadaan homma siihen malliin, että jotain konkreettista kerrottavaa on :) Mutta mennäänpä sitä ennen käymään meidän keittiössä!
Olen saanut nauttia puuhellan äärellä kokkailusta hiukan pidemmälle kevättä, kun yleensä, sillä kelit ovat olleet sen verran viileä, ettei ole tarvinnut tuskanhiki päällä ruokaa laittaa. Mutta nythän näyttää jo siltä, että hella joutuu kesälevolla ilmojen lämmetessä.

Tämä nurkkaus on omalla Instagram tililläni ( Home By Piirto ) yleensä hyvin suosittu kuvakulma ja ajattelinkin kertoa vähän tämän kohdan historiaa - ei nimittäin ole ollut oma suosikkini laisinkaan alkujaan!

Kun me muutettiin tänne, oli tämä keittiö tosi pieni ja hellan päällä todella iso harmaa huuva. Hellan viereen oli sijoitettu myös aika ankean näköinen sähköliesi. Keittiössä oli myös samassa tilassa todella ahdas ruokailutila, käytännössä neljän hengen pöydän ääreen mahtui juuri ja juuri kolme, koska toinen laita oli melkein jääkaappia vasten.

Joka tapauksessa tämä puuhella oli vuosikaudet oma inhokkini! Niin ankea, epäkäytännöllisen oloinen ja varsin nuhruinen. Sitten muutama vuosi sitten päätin poistaa sen huuvan rumiluksen, sähköliesi sai lähteä ja samoin hellan ympärillä olevat kellertävät laatat. Päätin samaan syssyyn nakutella esiin tiiliseinää ja loppu pinta sai uuden valkoisen maalipinnan.

Ja siitä tulikin tosi kiva! Hella on tosin ollut tässä välissä jo mustakin, mutta tykkään valkoisena kuitenkin kaikkein eniten. Tiiliseinää saatan rapsutella esiin enemänkin, mutta tällä hetkellä saa olla vielä hetken näin. Nykyään myös rakastan kokkailla tässä, vaikka ennen tuntui, että pitäisiköhän purkaa koko rumilus pois.

Onneksi niin ei koskaan tehty :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019