Mistä sisustukseni koostuu | TYYLI

sunnuntai 10. helmikuuta 2019






Meinasin ensin kirjoittaa teille hyvinkin eriäviä mielipiteitä aiheuttavista "instakotien" täydellisistä kuvista, mutta jätän sen tuonnemmaksi ja avaan ensin vähän tätä omaa tyyliä sisustaa ja jakaa kuvia kodistamme sosiaalisessa mediassa.

Sisustaminen ja kodin laittaminen viihtyisäksi on ollut aina itselläni veressä. Tyyli sekä värimaailma on vaihtunut useasti vuosien saatossa aina siitä ensimmäisestä vuokra-asunnosta 16 vuotiaana taikkarilaisena. Punaisena lankana on kuitenkin läpi koko sisustuksen kirjon kulkenut luonnonläheiset värit, pehmeys ja lämpö. Esimerkiksi täysin mustavalkeaa kotia ei minulla ole koskaan ollut, saati minimalistista ja modernia.








Peruspilarit sisustukselle löytyy väreistä sekä meteriaaleista: tykkään kovasti pellavasta, puusta sekä rottingista. Värimaailma on aika maanläheinen ja lämmin. Sisustus itsessään on melko runsas ja yltäkylläinen jopa: tavaraa saa olla aika paljonkin, mutta sen täytyy sointua sulavasti yhteen. Siinä auttaa yhtenäinen värimaailma sekä materiaalit.Torkkupeitot saavat olla huolettomasti heitettynä sohvalla, tyynyt myllättynä ja sulassa sovussa sekaisin keskenään. Tyylini taitaa edustaa skandibohoa, pienellä modernilla mausteella.

Tykkään koota pieniä sisustuksellisia kokonaisuuksia ympäri kotia: tauluasetelmia, pieniä ruukku - sekä maljakkokokoelmia hyllyn päälle tai olohuoneen pöydälle. Pääasiassa samat tavarat kulkevat paikasta toiseen eikä kovin paljoa olekaan viime aikoina tullut sisustusesineitä ostettuakaan. Tänä vuonna en ole ostanut vielä mitään ja hyvä niin. Yksi kaunis valaisin olisi toivelistalla, mutta katsellaan milloin se on ajankohtainen. Valoa kun ei koskaan ole liikaa, se on yksi parhaimmista tunnelmantuojista. Sisustusesineet koostuvat erilaisista kirpputorilöydöistä, klassikoista sekä omista tekeleistäkin. Saa olla merkkiä tai markettikamaa, kunhan laatu on riittävän hyvää ja esineen käyttöikä pitkä: enää ei tule hankittua samaa väriä olevia tyynyjä, tuikkukippoja ja verhoja joka vuodenajalle, kuten joskus aikoinaan.








Tänä vuonna olen päättänyt enstistä kovemmin kiinnittää huomiota hetken mielijohteisiin: kauniit tavarat ja huonekalut kiehtovat ja saa helposti ostohuousut tutisemaan jalassa, mutta haluan punnita entistä tarkemmin sitä, mitä kotiimme kannan. Jaan mielelläni kuvia meidän kodista sosiaalisessa mediassa, ja varsinkin Instagram on oma lempilapseni tässä kohtaa. Sitten siihen monen montaa mielipidettä herättävään Instakotien todellisuuteen: kyllä, meilläkin stailataan kuvia varten, yleensä riittää pelkkä kevyt siivous, tyynyjen nätimpi asettelu sohvalle ja se siinä. Mutta, on kohtia, joita tykkään stailata vähän enemän ja siihen palaankin ensi kerralla :)


Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019