PARASTA NYT | TOP 10

keskiviikko 27. helmikuuta 2019
Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mikä se elämässä on parasta JUST NYT!  Omat tämän hetken top 10 on melko nopeasti selvitettävissä ja se tulee tässä:

1. Lapset. Kahden niin eri-ikäisen lapsen äitinä on ihana huomata molempien erilaiset toiveet, haaveet, unelmat ja onnistumiset. Se on rikkautta se.

2. Kevät. Kevättalven lapsena rakastan talvea, mutta maaliskuussa viimeistään alkaa kevään tulo jo kutittaa varpaissa asti!

3. Kukat ja taimet. En mikään viherpeukaloihme ole, mutta joka vuosi laitan toiveikkaana taimet kasvamaan. Nyt on oma kasvihuone, joten odotukset ovat syystäkin korkealla :)

4. Villasukat. Nämä ovat lemppariasusteeni nyt ja aina. Ja onhan meillä kirjakin näistä tulossa!

5. Aamukahvi ja iltapäivä tee. Molemmat ihania. Varsinkin aamukahvi <3

6. Oma rauha. Ja tähän liittyy aamukahvi hyvin vahvasti ja usein heräänkin aamuisin ennen muita juomaan kahvini hiljaisuudessa sekä omassa rauhassani :)

7. Hyvä kynä. Kyllä, luit oikein! Löysin nimittäin ihan just mahtavan mustekynän sattumalta, joka ei tee mustetahroja, liukuu hyvin paperin pinnalla ja jälki on ihanan ohutta!


8. Työ. Olen  nauttinut omasta työstäni viimeaikoina aivan hurjasti! Ihania uusia asiakkaita ja kohtaamisia, naurua ja iloa, surua sekä toiveita - kaikkea sulassa sovussa.

9. Uudet työvaatteet. Olen karsinut vaatekaappiani vuosi vuodelta ja etsinyt sinne vain sitä sopivaa ja monikäyttöistä sekä laatua, joka kestäisi vähän pidemppään kuin yhden pesukerran. Vähintään sen 10 vuotta!

10. Viini. Se on viikonloppuiltojen paheeni. Lasi viiniä, elokuva ja rento oleilu sohvalla. Siihen ei paljon muuta viikonloppuillan virikettä tarvita :)


Millaiset 10 parasta seikkaa sinä saisit kasaan tältä istumalta? Onko helppoa heittää vai vaatiiko vähän miettimistä? Isot tai pienet ilo, ei sen niin väliä, kunhan se tuntuu mukavalle ja siitä nauttii!

SirpaSisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019