IHANIA LÖYTÖJÄ | KIRPPUTORI

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019
Parhaat paikat löytää uniikkeja ja ihania ( sekä tietysti ympäristönkin kannalta hyvä vaihtoehto ) sisustusesineitä kotiin, ovat kirpputorit. Kaikki eivät varmasti miellä sitä omaksi jutuksi, mutta itse olen aina tykännyt ihan jo pelkästään siitä etsimisen ilosta!
Pitkään aikaan en ole kerennyt käymään koluamassa kirppareita, mutta viime viikolla kerkesin hiukan siellä pyörähtämään.

Erityisesti kiinnosti yhden kaupunkimme koulun irtaimiston kirpputoritapahtuma, josta löytyikin yksi kaunis valas aiheinen opetustaulu kotiin viemiseksi. Tauluja olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta värikriittisenä kelpuutin vain sellaisia, jotka istuvat sisustukseen! Ja huh, millaisia on muuten taulut hämähäkeistä sekä muista merenelävistä!
Valaan sävyt sopii mielestäni kivasti meidän olohuoneeseen eikä kuvakaan ole liian pelottava lapsille. Uusi nauha piti kaivella kaapista, jotta sain taulun kivasti roikkumaan seinälle. 

Toinen löytö olikin sitten tuo rottinkikori! Tuonne on helppo säilöä lattialla pyörivät lasten lelut tai vaikka omat keskeneräiset villasukat. Kori on ihan huippu hyvässä kunnossa, joten oli kyllä mahtava löytö! 


Ikean TV taso sai muuten uudet vetimet - Ikean nekin. Taso on löydetty aikoinaan kirpputorilta, mutta vetimet tilasin uusina. Tässä oli aikaisemmin itse lisäämäni mustat nahkavetimet, mutta nahka oli liian pehmeää tähän tarkoitukseen ja venyi ja repeytyi kiinnityskohdastaan.

Meillä on selkeästi kevään väreiksi muodostunut vaalea puu sekä muutenkin lämpimät maanläheiset värit :)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019