UUSI VUOSI 2020

keskiviikko 1. tammikuuta 2020
Tänään on vuoden 2020 ensimmäinen päivä. Nukuttiin pitkään ja valvoin myöhään. Tavallaan eilinen oli yksi päivä muiden joukossa, sillä me emme oikein mitään erityistä tehneet: olin päivän kotona nuorimmaisen kanssa, kävimme ulkona peuhaamassa lumisateessa ja teimme herkkuja uuden vuoden "juhlaa" varten. Vuosi päättyi pyykkivuoreen ja siitä alkaa myös uusi vuosi, mutta mitähän se mahtaa tuoda tullessaan? Toiveita, tavotteita, pelkoja ja muutoksia?
Tälle vuodelle en juurikaan ole listannut erityisesti henkilökohtaisia asioita, joiden kohdalla toivon muutoksia tai merkityksellisiä tapahtumia, mutta jotain kuitenkin - eikös sitä kaikki ainakin vuoden alussa toivo uuden vuoden tuovan jotain uutta ja parempaa? Omat toiveet sekä tavoitteet vuodelle 2020 ovat aika simppelit, mutta samalla vahvat ja voimakkaat:

- aikaa itselle, varsinkn sitä hyvinvoivaa flowta
- selkeämpiä rajoja työn ja vapaa-ajan välille
- aikaa perheelle, aikaa, jossa oikeasti pysähtyy siihen hetkeen
- kehon ja mielen hyvinvointia: liikkumista ja teveämpiä elämäntapoja

Äkkisältään nämä kuulostaa tosi helpoille, mutta eihän se aina niin helppoa ole. Loppu vuosi oli tosi kiireinen ja tuntui, ettei aikaa ole juuri mihinkään muuhun, kuin töiden saattamista loppuun ja lievä stressi ja väsymys iski päälle loppua kohden. Siinä mielen ja kehon flow oli aika kaukana. 


Töiden kannalta ehkä se tärkein uuden vuoden suunnitelma ja tavoite on oppia aikatauluttamaan viikot ja kuukaudet vähän paremmin. Toki välillä tulee väkisinkin liian tiukkoja viikkoja, mutta että pääpiirteittäin saisi sopivan tasapainon ja sitä myöten keskittyminen olisi helpompaa. Nyt aikataulutus on ollut hiukan sekavaa ja en ole osannut jättää tarpeeksi niitä "tyhjiä" päiviä väliin ihan vaan yrityksen muihin juokseviin asioihin tai niihin yllätäviin työkeikkoihin - sitten ollaankin oltu aika raamit levällään, kun päivät loppuivat viikoista.

Joten. Tuokoon vuosi 2020 henkistä kasvua, aikaa itselleen sekä perheelle, ymmärrystä ja vahvuutta rakentaa rajoja ja rikkoa rajoja. Ennenkaikkea aikaa nauttia elämästä! Kippis sille!


Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019