BRIDAL LOUNGE | henkilökohtainen häätapahtuma

maanantai 17. helmikuuta 2020


 
En ole ikinä käynyt häämessuilla tai muissakaan hääaiheisissa tapahtumissa. Todellakin pitäisi, ihan jo oman ammattini puolesta. Messuista kyllä on kokemusta, lähinnä sisustuspuolelta ja ne ovat olleet aina aivan mielettömän suuria tapahtumia, joissa näytteilleasettajia on satoja ja kerkeät käymään läpi tietyt, etukäteen suunnitellut tärpit. Pintaraapaisuja sieltä täältä ja sellainen syvällinen tutustuminen jää auttamatta kokematta, koska ihmisiä on paljon, aikaa vähän ja nähtävää enemän, kuin tarpeeksi! Mutta mitä jos kokemus voisi olla toisenlainen? Nyt onkin tulossa Kuopioon uudenlainen häätapahtuma!
BRIDAL LOUNGE 2020

Jos hääasiat olisivat tapettilla itselläni tällä hetkellä, olisin ehdottomasti kiinnostunut rauhallisesta menosta: mahdollisuudesta jutella ja tutustua eri palveluntarjoajiin rauhassa sekä kysymään kysymyksiä ilman kiireen tunnetta. Sopivasti nähtävää ja koettavaa, ettei tule ahky ja uupuminen.

Bridal Lounge on yksipäiväinen häätapahtuma Kuopiossa 22.3.2020. Tapahtuman ytimessä on palvelut, laatu ja moderni hääinspiraatio. Päivä koostuu parhaista näytteilleasettajista, häämuotinäytöksestä ja erilaisista työpajoista.

Tapahtumassa pääset tutustumaan juuri sinun häidesi tarpeisiin. Häämuotinäytöksessä näet tämän hetken tyylikkäintä, erityisesti kotimaista häämuotia, ja työpajoissa mm. stailataan häitä, treenataan korkokengillä kävelyä ja opitaan kukkasidontaa.

Itse odotan tapahtumaa tosi kovasti, varsinkin työpajat ovat ihana lisä tapahtumaan! Tapahtuman kotisivuihin pääset tutustumaan täältä:

Bridal Lounge

22.3.2020 klo 11-18 Kuopiossa, Original Sokos Hotel Puijonsarvi / Puikkari

Jos suunnitelmissa on häät tulevana vuonna, kannattaa ehdottomasti ainakin lähialueen tulevien morsianten suunnata tsekkaamaan tapahtuman tarjonta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019