KIMPUN SIDONTAA | KUKKAWORKSHOP

lauantai 22. helmikuuta 2020


Me asutaan hyvin kaukana kaikesta, tai ainakin ajoittain se tuntuu siltä: kaikki mahtava tapahtuu aina jossain isommissa kaupungeissa! Toki täälläkin tapahtuu vaikka ja mitä, mutta sellaiset ihanat silmänruokaa ja visuaalista kauneutta sisältävät tapahtumat tuntuvat aina olevan jossain suurien ihmismäärien ytimessä, ei täällä Itä-Suomen pienessä kaupungissa. Mutta, onneksi tähän "epäkohtaan" ollaan pikku hiljaa huomattu tarttua ja toistaan ihanempia wrokshoppeja sekä kursseja on tupsahdellut tännekin :) Itse kävin ystävänpäivänä kukkaworkshopissa Pienessä Sisustusputiikissa, joka onkin melko tuore pieni putiikki katukuvassa!


  


KUKKAWORKSHOP PIENESSÄ SISUSTUSPUTIIKISSA

En aikaisemmin ole sitonut kimpun kimppua, ainakaan millään virallisilla ohjeilla, vaan melko tarkkaan omat kimppuni ovat olleet nippuja kukkia maljakossa ja seassa joku heinä tai risu. Nyt olikin ihana nähdä edes se pienen pieni vilaus siitä, mitä kaikkea kimpun tekoon kuuluukaan. En esimerkiksi ollut tietoinen pohjavihreästä, pääkukista, täytekukista tai viimeistelevistä silauksista! Vetäjänä toimi Pauliina POP Pihasuunnittelusta Savonlinnassa ja hänen käsistään onkin lähtenyt monen monta ihanaa kimppua ja jo siitä osasin odottaa ihanaa workshoppia :) 

Kukkamenu oli varsin harmoninen, tällä kertaa ei selkeästikään leikitelty rohkeasti väreillä, vaan kukat oli valittu neurtaalin maun mukaan varmasti monelle osallistujalle sopivaksi. Erilaisia vihreitä, valkeita sekä punertavia kukkia sekä kuivakukkia ja oksia viimeistelemään kimppu.Pieneen Sisustusputiikkiin oli ihanasti laitettu sinne tänne esille ideoita, miten ja missä erilaisia kukka-asetelmia voi käyttää. Kattauksessa on tullut itsekin käytettyä varsinkin vihreitä oksia sekä yrttejä, mutta varsinaisia kukka-asetelmia on kotona nähty aika vähän. Lukuun ottamatta niitä maljakoissa viihtyviä nippuja, jotka on sinne aikaisemmin lähinnä tökätty pystyyn. Saatiin myös ihana kirjavinkki, jossa on mielettömän kauniita kuvia ihan vain katseltavaksi, jos ei aivan kimpuntekoon innostu - mutta ohjeita tämä kirja oli pullollaan mitä ihanempiin kimppuihin:

Nämä tälläiset pienet irtiotot arjen keskellä on kyllä rentouttavia sekä inspiroivia. Minä ainakin ensikerralla kukkia ostaessa mietin vähän paremmin ja ehkäpä kenties koetan loihtia niistä hienon kimpunkin! :) Mutta nyt lauantai illan viettoon ja myrskysäätä pakoon elokuvan pariin!

Sirpa

PS.kuvat kännykkäräpsyjä tällä kertaa, paitsi kimppu :) Tähän tosin jo kerkesin vähän lisäämään pari kukkaa kotona olevasta kimpusta, sillä onnistuin katkaisemaan matkalla aluperäisestä kimpusta muutaman oksan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019