YSTÄVÄNPÄIVÄ LAHJA | helppo DIY vinkki

maanantai 10. helmikuuta 2020Perjantaina vietetään jälleen ystävänpäivää ja mielessä on varmasti jo monella se, miten ystävää voisi muistaa. Kortti on aina hyvä, samoin suklaa ( tai ainakin itse ottaisin ilolla vastaan pienen suklaalevyn! ) tai yhteinen kahvihetki vaikkapa lempi kahvilassa! Aina ei tarvitse olla isoa ja kallista, vaan pienilläkin asioilla saa toiselle varmasti hyvän mielen ja antajallekin iloa. Jaankin teille yhden pienen, mutta aika kivan idean, jolla voi tänä vuonna muistaa ystävää :)
 


YSTÄVÄNPÄIVÄ LAHJA

Olen monesti sanonut, etten kaipaa varsinaisesti mitään lahjoja, mutta jos jotain välttämättä haluaa hankkia, niin joko viherkasvi tai kaunis kimppu. Juuri sopivasti iloa ja varsinkin viherkasveissa vielä pitkäänkin!

Jos tuntuu, että iso kimppu tulee vähän turhan hinnakkaaksi hankkia kaikille ystäville, voi yhdestä tai kahdesta isosta kimpusta taikoa monta pientä pakettia ilahduttamaan ystävänpäivänä. Tämän pienen kukkakimpun voi antaa vaikka kortin sijaan ja se on tosi näppärä kasata kotona ihan juuri niistä tarpeistä mitä löytyy. Jaat isomman kimpun vain pienempiin osiin ja kääräiset sen melkeimpä mihin tahansa paperiin, jota kotoa löytyy. Tähän menee mainiosti vaikkapa:

lahjapaperi
voipaperi
sanomalehti
aikakausilehti
kirjan sivut
sarjakuvalehden sivut

Sitten vaan kääräiset paketin nippuun narulla ja askartelet mukaan pienen viestin tai kortin.


Kukkien sijaan voi toki paperitötteröt täyttää vaikka karkeilla tai pipareilla, jos kukat eivät ole sellaisia, joista lahjan saaja niin tykkäisi. Ja pienenä extravinkkinä kaikille kumppaneille, jotka erityisesti haluavat perjantaina ilahduttaa omaa rakastaan: tähän pieneen kimppuun kun lisäät matkaan vaikkapa elokuvaliput, on se varmasti onnistunut yhdistelmä!

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019