KASVISRUOKAA KOKO VIIKKO | HAASTE

maanantai 20. toukokuuta 2019
Kuinka teidän perheessä otetaan kasvisruokapäivä vastaan? Täällä se aiheuttaa pientä kulmien kurtistusta sekä murahtelua miesimmeisen puolelta, mutta siitäkin huolimatta haastoin perheemme viettämään koko viikon kasvisruuan parissa! Se, miten siinä loppujen lopuksi onnistumme, jää nähtäväksi ja taisin jo tänään kaupan kassalla mainita, että mieheni mahdollisesti asioi täällä entistä useammin viikon aikana einesruokien merkeissä. Toiveenahan kuitenkin on, että tämä vannoutunut lihansyöjä, joka ei syö eden jauhelihamureketta, jos se on porkkanan muotoiseksi paistettu, nauttisi tästä viikosta edes vähä - sekä sielullaan, että ruumiillaan.
VIIKON KASVISRUOKAHAASTE

Jottei ihan heti kerralla vedetä rimaa liian korkealle, sisältää ruokavalio maitotuotteet, kalat sekä kananmunat. Liha jää pois. Itselleni tämä ei tunnu lainkaan vaativalle, saati isolle asialle, mutta kuinka loihtia kasvisateriat koko perheelle niin, että se uppoaa? Mitään eksoottista on turha ajatellakaan!

Tälle viikolle olen löyhästi jo suunnitellut muutamia ruokia ja viikko startattiin perinteisellä jauhelihakiusauksella tummaa soijarouhetta käyttäen. Sekaan laitoin vielä pussillisen pakastevihanneksia. Suunnitelmissa on myös porkkanasosekeitto sekä varhaiskaalia, joko muhennoksena, keittona tai uunissa paahdettuna. Sen enempiä en olekaan vielä viikkoa suunnitellut, joten Google lienee paras avata pian.

Näillä eväillä kohti uutta viikkoa ja voisinkin haastaa teistä jokaisen mukaan kokeilemaan miten viikonmittainen kasvisruokailu teiltä onnistuu :)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019