IHANIA LÖYTÖJÄ | KIRPPUTORI

sunnuntai 16. kesäkuuta 2019
Kirpputorit ovat aina olleet omia lempparipaikkojani etsiä vaatteita sekä tavaraa kotiin. Muutettuani 16 vuotiaana ensimmäiseen asuntooni, tuli kirpputorit koluttua moneen otteeseen! Jo yläasteella kuljimme kirppisvaatteissa, joka silloin 90 - luvulla ei ollut ehkä sitä trendikkäintä muotia laisinkaan. Edelleenkään en osaa kuvitella asuvani kodissa, jossa kaikki olisi uutta tai etteikö kirppistavaroilla voisi sisustaa vaikka koko kotia!SISUSTUSTRENDI INNOSTAA

Helsingin Sanomissa oli eilen tosi hyvä sisustusjuttu Hyvinkään kierrätyskeskuksen Kiken uudesta sisustuspalvelusta , jossa ajatuksena on " nyt ottaa sisustuspalvelu vakituiseksi osaksi kierrätyskeskuksen tarjontaa. "  Ihan loistava idea! Ajatellaan vaikka opiskelijoita: muutat toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja muuttokuormaan ei tarvitse muuta, kuin omat vaatteet ja tärkeimmät tavarat. Huonekalut sekä astiat hoituvat edullisesti kierrätyskeskuksen kautta! Tähän ajatukseen soisin kaikkien kierrätyskeskuksien tarttua, varmasti löytää oman jalansijan asiakkaiden parissa.


Omat löytöni olivat tällä erää vähän pienempiä, ihana maljakko sekä puinen lokerikko, Pentikin ruukku ja yksi kiva jakku töihin. Maljakko oli erityisesti mieleeni, ihana muoto ja kaunis värikin, eikä ollut euron hintaan edes kovin kallis sijoituskaan. Pentikin vaalea ruukku pääsi työpöydälle pienien tavaroiden säiytysastiaksi jo aikaisemmin löytämäni toisen Pentikin ruukun viereen. Puisen lokerikon maalasin seinän maalauksesta ylijääneellä savimaalilla ja siitä tehtiin meidän kesän "muistojen aarretaulu". Sinne lokeroihin sujautetaan talteen kesän reissuilta ja retkiltä löytämiä pieniä kiviä tai käpyjä tai mitä aarteita sitä ikinä löytyykään, ja voidaan talvella sitten muistella sitä, mitä kaikkea kesällä tehtiinkään! Lapset olivat ihanan innoissaan tästä, joten uskoisin tämän löydön piristävän meitä pitkän matkaa vielä ensi vuottakin :)

Sirpa1 kommentti:

  1. Ihania löytöjä! Tottakai kirpparijutuilla voi sisustaa koko asunnon, meillä alkaa puolet olemaan ja katsotaan aina ensin kirpparilta. Se on vaan kiinni siitä jaksaako ja viitsiikö nähdä sitä vaivaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019