PARASTA KESKIKESÄSSÄ | JUHANNUS

torstai 20. kesäkuuta 2019
Viime juhannuksen taisin viettää taksissa ajaen pienen potilaan kanssa Kuopioon yöllä. Silloin meidän juhannus vietettiin ensin Savonlinnassa, sitten Mikkelissä ja sitten yötä vasten matkattiin Kuopioon lastenpolille - sen tiedän, että tämä juhannus on onneksi vähän erilainen ja saamme viettää sen perheen kesken mökillä.JUHANNUKSEN PARHAAT VINKIT

Tämä vinkkilista tulee ihan mututuntumalta, koostuu lähinnä omista kokemuksista sekä haaveista - tätä ei toinna seurata turhan tarkkaan ja pilkulleen. Kukin juhannukseviettäjä soveltakoon vinkit omaksi parhaakseen ja tilanteen mukaan. Mutta tässä ne tulee:


  1. Älä tressaa. Älä tressaa, vaikka lapset tiputtaisi jo sadannen kerran lusikallisen sulanutta jäätelöä paidalle. Olkoot. Olette mökillä, kuka sitä katsoo ja ilman paitaa ne juokee kuitenkin.
  2. Mene ulkohuussiin. Saat olla rauhassa, someta, kuuntele lintujen laulua. Ihan vaikkei oikeasti tarvitsisi huussiin mennäkään, kukaan ei tule kyselemään perääsi.
  3. Älä ahdistu somekattauksista ja kiiltävistä skumppalaseista! Nauti viini vaikka kahvikupista, kunhan nautit hetkestä! Somemaailma on täydellisyyden haavekuvaa, elämä on tässä ja nyt.
  4. Nuku pitkään. Jos lapset herää klo 5, anna heidän katsoa sängyssä puhelimesta lastenohjelmia ja ojenna eilispäivän namipussi kouraan. Käännä kylkeä.
  5. Älä someta. Tai jos sometat, tee se huolettomasti äläkä missään tapauksessa vertaa juhannustasi muiden juhannukseen.
  6. Tee se sängyllä. Ota kerrankin kirja käteen ja lue sängyllä maaten.
  7. Tee se miehen kanssa. Ota kerrankin mies käsikynkkään ja loikoilkaa sängyllä.
  8. Käännä selkäsi tiskivuorelle. Ota kuppi kahvia ja nauti olostasi laiturilla.
  9. Kerää seitsemän erilaista kukkaa tyynyn alle ja näe tai ole näkemättä unia.
  10. Nauti. Lepää. Ota rennosti. Toista.Ihnaa juhannusta murut ja pitäkää huoli toisistanne! Minä pakkaan huomenna mukaan kassiin kirjan, viinilasin, viltin sekä annoksen hyvää mieltä ja porhallan perheeni kanssa mökille <3

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019