MITÄ KUULUU KESÄÄN | ARKI

lauantai 8. kesäkuuta 2019
Huh hellettä nyt ainakin! Kun jokunen viikko sitten saatiin vielä 20cm lunta niin nyt ollaan ihan hellelukemissa! Meillä on jo yläkerrassa niin kuuma, että ihan hirvittää. Mittari on näyttänyt ulkona tasaiseen tahtiin +25-30 ja keli on ollut jo monena päivänä painostava. Sadetta olen kaipaillut jo kovasti ja sitä me onneksi tänään vähän jo saatiin. Mutta mitäs muuta on meidän kesään tähän saakka kuulunut? Saadaanko lomailla vai meneekö äidillä koko kesä töitä tehden?
Varsinaista kesälomaa en itselleni ole kalenteriin tällekään kesälle merkinnyt, mutta muutamia vähän löysempiä viikkoja työnpuolesta kyllä. Jotenkaan en osaa pitää hirveän pitkiä lomia, ja muutama päivä ainakin vielä toistaiseksi on ihan riittävä. Miehellä on heinä elokuun vaihteessa parin viikon loma ja siihen koetan mahduttaa muutaman vapaan itsellenikin. Oma työkalenteri täyttyy noin 2-3 viikon jaksoissa eteenpäin, joten kohtuu helppo on hahmotella tulevat päivät ja varata aikaa itselleen ja perheelleen. Mutta.

Ainahan se ei todellakaan mene niin, miten on kalenteriin töitä merkitty. Esimerkiksi tälle viikolle olin merkannut kaksi edittipäivää ja loppujen lopuksi toinen päivä meni kuvatessa ja toisesta puolet onnistuin käyttämään kuvienkäsittelyyn - vähän jäi yötöitä ja nyt viikonlopullekin. Sitten yksi tositosi kiireellinen yrityskuvaus sekoitti vielä pakan kokonaan, joten nyt on vähän lisää viikonlopullehommia. Vaikka koetan jättää aina niitä tyhjiä päiviä viikolle, jolloin voisi ottaa vastaan kiireellisiä ja yllättäviä kuvauskeikkoja tai jolloin voisi hoitaa esim. markkinoinnin ja muut yrityshommat, niin vielä ei oikein tämä kuvio suju ihan niin mallikkaasti, kuten olen toivonut. Olenkin viimevuodesta mm. muuttanut kuvien toimitusaikaa vähän pidemmälle, mitä ennen, mutta siitäkin huolimatta hyvin sitkeästi koetan tehdä kaikki heti ja justa ja sittenhän se koettelee tunteja, kun ei meinaa 24h aina päivässä riittää. pitäis vaan ihan rohkeasti koettaa pysytellä omissa luoduissa rajoissaan, eikä lähteä kirimään :)

Mutta nyt, iltauinnille lasten kanssa, sitten pienin unille, isompi touhuaa omiaan ja äiti laittaa vielä kiireelliset kvuat asiakkaalle illalla - älkää vaan katsoko lähetysaikaa! :D

Sirpa

1 kommentti:

  1. Onpa teillä viihtyisän näköistä!:) Myös nuo viherkasvit ovat niin ihanissa ruukuissa ja tuo maassa oleva köynnösruukku/-korikin on ihana <3
    Kiitos kauniista postauksesta ja mukavaa viikkoa!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019