JÄLKIMAININGEISSA | JUHANNUS

tiistai 25. kesäkuuta 2019
Väittäisin, että kelien puolesta lämpimin juhannus vuosiin! Ihan mielettömän upea sää nauttia mökkeilystä sekä rannalla olosta. Näitä lisää, kiitos! Meidän juhannus menikin vähän eri lailla, mitä etukäteen olin ajatellut, ja hiukan olen saanut potea jälkimaininkeja vielä tänne asti - ehei, ei sentään alkoholista johtuvaa krapulaa, mutta hiukan antoi jälkikasvu univelkoja kuitattavaksi! Ei nimittäin ihan mennyt niin kuin Strömsössä! Minäpäs kerron:


LASTEN KANSSA MÖKILLÄ

Odotin oikeasti tosi paljon mökkireissua ja vaikka meidän kokoonpano muuttui lennosta vähän isompaan porukkaan ja mielessäni salaa haaveiltu perhemökkiloma vaihtui vähän toisenlaiseen, oli meillä kuitenkin tosi mukavaa. Keli oli tosi hyvä ja kuuma suorastaa, pienin puljasi käytännössä koko perjantain vedessä ja välillä kävi lämmittelemässä. Itse kerkesin pienen kukkienkeruu lenkin tekemään koivikossa ja nautin ihan superpaljon tuosta hiljaisesta hetkestä itseni kanssa :) Me ei ollakaan ihan äskettäin oltu mökillä yötä ja pienimmän nukkuminen vähän jännitti: yksi pieni alkovi ja muutoin avointa tilaa, niin nukkumajärjestelyt nousi aika vahvasti tapetille jo etukäteen. Osa porukkaa nukkukin aitassa ja yhdelle oli varattu telttamajoitus terassille. Meillä mennään muutenkin tosi hyvissä ajoin nukkumaan, joten keittiö olikin pelistä pois jo alkuillasta.

Pienin neiti ei kuitenkaan osoittanut mitään väsymisen merkkejä illana aikana ja menikin unille tavallista myöhemmin. Ja siitähän se ralli sitten alkoikin! Kaikki mahdollinen kiinnosti uudessa paikassa, lelut, kirjat, tavarat hyllyllä, vaatteet vaihdettiin ja vaikka sun mitä. Pari tuntia meni, kunnes uni voitti. Jes! Mutta.
YÖRALLI JA SUPERUNET

Pienen tuhinan kuuluessa alkovista, siirryin itsekin pihalle nauttimaan yöttömästä yöstä - siinä menikin yli puolille öin ihastellessa auringonlaskua ja taivasta ja muutenkin vaan ollessa. Kunnes kaikki jo vihdoin kävi nukkumaan, pääsin itsekin ja totesin, että huh, voi seuraavan päivän kuvauskeikka vaatia pienet päiväunet. Kuinka oikeassa olinkaan! Pienin aloitti nimittäin välittömästi yörallin, isompikin heräisi tämän tästä ja vihdoin 3.30 tuli uni itsellenikin. Kunnes, tadaa, 4vee herätti klo 6 aamulla. Kyllä. Ja jäi ne päikkäritkin sitten.

Tästä superlyhyestä yöstä johtuen päätettiinkin tulla jo lauantaina kotiin takaisin. Oma kuvauskeikka kesti kahdeksaan saakka illalla, joten ajatuskin toisesta huonosta yöstä puistatti. Tultiin sitten kaikki kotiin nukkumaan ja kyllä vieläkin painaa sekä kuvauskeikan jälkimainingit ja huonosti nukuttu yö silmiä. Otin nimittäin eilen vartin unet sohvalla, mikä on ennenkuulumatonta :D

Että sellainen juhannus se. Ei ihan niin suunnitelmien mukaan mennyt, mutta jäpähän iso kasa muistoja :)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019