KAIKKEA HYVÄÄ | SITRUUNA

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Sitruuna on ollut oma makumieltymykseni niin kauan, kun jaksan vaan muistaa. Kirkkaan keltainen väri ja raikas, kirpakka maku on täydellinen sekä katsella, että maistella. Sitruunan himoon leivoin tuossa viikonlopun aluksi sitruunapiirakan, josta tuli kyllä ihan hurjan hyvää! En nimittäin kertaakaan ole vielä sellaista leiponut, mikä on ihme, mutta kerta se on ensimmäinenkin - eikä taatusti jää viimeiseksi!Tämän reseptin nappasin googlettamalla ja tartuin kuvien mukaan heti ensimmäiseen silmää miellyttävään ohjeeseen. Kuinka moni muuten etsii reseptit kuvien mukaan? Heps, käsi ylös! Itselleni on todella tärkeää nähdä, mitä on tulossa ja lähes kaikki reseptit googlaankin kuvahaulla. Tämä sama pätee mm.viinin valintaan: ensin vihreävalinta ja sitten etiketti edellä etsimään. Moni hyvä viini on varmasti jäänyt hyllyyn tylsän etikettinsä takia, ulkoasu ja visuaalinen ilme ohjaa valintojani kyllä monessa kohtaa ehkä liikaakin!

Mutta takaisin sitruunapiirakkaan:

Ohje löytyi täältä: Kinuskikissa: Helppo Sitruunapiirakka  Äkkisältään sokerimäärä täytteessä kuulosti hurjalle, ja omaan makuun siitä saisi varmasti ottaa puoletkin jopa pois, mutta nämä ovat ehkä juurikin niitä makuasioita. Ehdottomasti on myös hankittava suorakaiteen muotoinen piirakkavuoka, tämä piirakka on ehkä tehty juurikin kapeille paloille, pieninä nautintoina!

Loput sitruuna, mikäli niitä jää yli, on helppo käyttää vaikka seuraavana päivänä aamun smoothien valmistukseen. Tämän surautiin nopsaan luonnonjugurtista, pellavansiemenrouheesta, auringonkukan siemenistä, banaanista sekä sitruunan mehusta.Näillä eväillä kohti uutta viikkoa ja uusia elämyksiä :)

Sirpa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019