KUINKA MENI PÄÄSIÄINEN? | YRITTÄJÄLLÄ

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kuten moni yrittäjä, ovat juhlapyhät vähän niin ja näin, kerkeääkö varsinaisesti lomailemaan ja pystyykö kokonaan heittäytymään työasioista vapaille - ainahan se ei yksinkertaisesti ole aikataulujen takia mahdollista. Itse olin suunnitellut pääsiäispyhät niin, että lauantaille olin buukannut muutamat kuvaukset ja sen jälkeen vapaata. Ihan niinkin paljon, että sähkäpostiin napsahti lomavastaaja päälle ja asiakkailleni ilmoitin, että koevedoksia on nähtävillä vasta pyhien jälkeen :) Noh, mites siinä sitten kävikään? 
KUINKA MENI PÄÄSIÄINEN?

Juuri kun olin Instagramiin päivittämässä stooria siitä, että nyt kuulkaas on päivän kuvaukset purkissa ja lähden tästä vapaille, soi puhelin ja langanpäässä oli yksi lemppari asiakkaistani! Kyllä, yrittäjä hänkin. Alta minuutin olimme jo sopineet vaatemalliston kuvauspäivän näille vapaapäiville, sillä kun muuta ovat vapaalla, on helpompaa aikatauluttaa myös mallien kanssa kuvaukset, kun kukaan ei ole töissä vaan iloisesti kotona - olimme myös yhtälailla sitä mieltä, että maanantaina me perheelliset saatamme jo haluta vähän "lapsivapaata" ja päästä tuulettumaan kuvauksiin ;)

Harmittiko?

No ei oikeastaan - ainakaan paljoa. Ainoastaan se, että jouduin skippaamaan välistä siskoni kanssa suunnitellun metsäretken harmitti hiukan, mutta toisaalta työpäiväni oli niin mahtava iloisen ja nauravaisen porukan kanssa, että tuskin sitä työpäiväksi pystyin sanomaankaan. Itse kun olen sillä lailla onnekas, että työni sisältää paljon kaikkea sitä kivaa, josta pidän, vapautta, hulluttelua sekä luovuutta, ei työpäivä aina tunnu "perinteiseltä" työpäivältä. 

Vaikka suunnitellusta lomastani meni puolet työasioihin, sain onnistuneesti nautittua siskoni ja perheeni kanssa pienimuitoisen pääsiäisaterian uunipaahdettujen kasvisten ja lammasmakkaran kanssa, saunoin, katsoin elokuvia, olin ulkona ja nautin!  Tärkeintä kuitenkin oli se, että edes hetkeksi onnistuin työntämään työasiat mielestäni, vaikkakin vain päiväksi ja kahdeksi :)

Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019