TYTÖN HUONEESSA | TYÖPISTE

tiistai 16. huhtikuuta 2019


Kaupallinen yhteistyö Clas Ohlson Suomi


Lastenhuoneet ovat varmasti niitä suurimpia murheenkryynejä, mitä siivoamiseen ja järjestykseen tulee. Niissä huoneissa on jokin omanlainen taikansa ja tavarat leijailevat silmän räpäyksessä mikä minnekin - lattiaa ei näissä huoneissa tunnu olevan välillä laisinkaan! Pelkkää lelujen vuoraamaa tilaa seinästä seinään.
Onneksi välillä sentään tavarat löytävän sen oman paikkansa ja huone pysyy järjestyksessä - leikkihän on luonnollisestikin hyvin luovaa ja moniulotteista, sitä me aikuiset ei aina muisteta saati ymmärretä. Ihan yhtälailla sekä meille isommille, kuin pienemillekin siivoajille, on tärkeää, että tavaroilla on oma paikkansa, minne ne laitetaan.

Vanhimman tytön huoneeseen laitettiin työpöydän päälle *hyllykkö, jonne hän saa edes jollain lailla turvaan itselleen tärkeät asiat pieneltä ja vilkkaalta pikkusiskoltaan. Hyllykkö onkin ollut isommalle tytölle mieleen ja hän on tykännyt kovasti tästä uudesta sisustuselementistään! Tämä aiheutti jopa pienen sisustuskärpäsen pureman tytössäni ja saas nähdä, joudutaanko kohta jo uusimaan vanhat ja kuluneet tapetit :) Uskokaa tai älkää, tämä oli ennen meidän olohuone!Hyvä järjestys, siisteys ja ne omat, toimivat paikat tavaroille ovat ihan yhtä tärkeitä sekä aikuisille, että lapsillekin. Toimivien ratkaisujen ansioita siivoaminen ja järjestyksen ylläpitäminen on helppoa, eikä vie aikaa. Ja nimen omaan se, ettei tavaroiden paikoilleen laittaminen ole turhauttavaa, hankalaa eikä aikaavievää, on siistin kodin perusta. Oli tavaraa sitten paljon tai vähän, sama asia pätee kaikkiin koteihin :)

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

Sirpa

*hyllykkö saatu kaupallisena yhteistyönä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit! Haluatko jättää terveisiä minulle? :)

Sisällön tarjoaa Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT

PIIRTO PHOTOGRAPHY 2019